2010. augusztus 30., hétfő

ground 3 - impresii

Dupa intalnirea fata-n fata, a fost mai interesanta comunicarea pe forumuri, platforma. Temele din aceasta saptamana le-am rezolvat in "perioada de gratie" - deci a fost un decalaj in timp intre postarile colegilor si replicile trtimise... parca as fi fost offline...

Temele acestei saptamani au fost teme care dau speranta... :) sunt entuziasmata de ideea medierii conflictelor de catre adolescenti, de posibilitatea implementarii unui astfel de program in scolile noastre.
Una dintrre colegele participante la acest curs, d-na Lucica (lucreaza la inspectorat) scria la un moment dat ca doreste sa porneasca un trainig. Ce sa zic? abia astept!


Imaginea erdei lucica
schita de proiect
de către erdei lucica- joi, 15 iulie 2010, 01:26

Am încercat, să realizez o schiţă de program judeţean de mediere a conflictelor între elevi de către elevi, pe care din toamnă să-l întroduc în planul judeţean al activităţilor educative . Ideea mi se pare interesantă.

Imaginea Eszter Enikő Kui
Re: schita de proiect
de către Eszter Enikő Kui- vineri, 30 iulie 2010, 09:27
ar fi o experienta deoasebita si sincer, m-am bucurat foarte mult cand am citit despre intentiile tale. Ar fi fain sa se implementeze un astfel de program in judet! Succes...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése