2010. augusztus 30., hétfő

ground 4 - Indicatori de baza- comentarii personale

pornind de la ideea, ca la curs si noi am fost surprinsi sa aflam ca unele acte intra in categoria violentei, cred ca la "Atacul la persoana" detalierea nu strica.
de ex., as include undeva la hartuiri, amenintari: umilirea publica a elevilor, expunerea lor ca model negativ, ingenuncherea lor in fata clasei (- la sate se mai intampla, si este o forma chiar acceptata de violenta ce poate fi utilizata de profesori)
iar la insulte as include in paranteza urmatoarele:amenintarea profesorilor sau a colegilor prin sms-uri, pe forumuri, diferite portale , biletele, scrisori, santajul prin folosirea inregistrarilor pe telefoane mobile



interventie pe forum, indicatori de baza
de către Eszter Enikő Kui- vineri, 23 iulie 2010, 07:42
Re: Indicatori de bază
de către Eszter Enikő Kui- vineri, 23 iulie 2010, 07:41

pe langa problema cu lipsa in multe scoli a psihologilor, mai exista si o alta problema: sunt de cele mai multe ori supraaglomerati. (desigur, ma plang si eu unde pot . adevarul este ca suntem solicitati pe atatea forumuri, probabil ca statistica facuta la timp nu ar fi o prioritate pentru noi, care suntem dedicati lucrarii cu oamenii, nu cu hartia.)
dar am o alta propunere: in fiecare scoala sunt profesori de servici zilnic, si ei oricum trebuie sa semneze in "caietul de servici" sau ce mai e pe la diferite scoli. in loc de specificatia: "nu s-a intamplat nimic, blablabla," sa completeze rapid un raport.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése